Events

EVENTS HOS HYGGE.DK

 

Vi afholder løbende spændende og lærerige arrangementer i samarbejde med Designmejeriet. Vores arrangementer udspringer af begrebet hygge, og vil tage dig med på en oplevelse ind i nye universer, hvor vi ønsker at vække dine sanser og din nysgerrighed.

Vi afholder events som leverer en unik blanding af interaktion, læring og ny viden. Vi afholder alt fra foredrag, til sansedage, markedsdage, koncerter og kunstneriske oplevelser.

Vores aktører er alle unikke i deres udfoldelser og formidlinger. Vi prioriterer at de har noget unikt og spændende at kunne give videre, samtidig med at begrebet hygge, livsstil, livskvalitet eller livshistorien skal spille en central rolle i aktørens budskab.

Vi nyder at åbne dørene for butikken, arrangementer og en hyggelig stemning som kan gives videre til alle der måtte komme forbi.Vores events er for dig, som ønsker at få åbnet dine perspektiver, som er nysgerrig og kan lide at reflektere og blive klogere, eller måske udfordret på nogle områder. Interaktion og følelsen af at være inkluderet og en del af noget større, værdsætter vi højt i vores arrangementer.

ARRANGEMENTER

Vi har både faste arrangementer, og arrangementer som kommer løbende. Vi lover at programmet altid vil være fyldt med inputs, idéer og oplevelser som du kan tage med dig hjem.

Covid-19 info: Du kan trygt og sikkert deltage i events hos os. Vi har taget de nødvendige forholdsregler, og følger altid myndighedernes retningslinjer til fulde.

Læs mere om vores faste arrangementer her:
 Tøsede Torsdage
Maskuline Mandage
Pete Buhl Madsen
Pete Buhl Madsen
2021-01-11
Fra start til slut en super god og professionel behandling. Allan som var min kontakt var til rådighed stort set alle timer på døgnet hvor han med god sparring og know-how fik lavet en flot hjemmeside helt efter mine ønsker. Stor anbefaling herfra.
Jette Stockfleth
Jette Stockfleth
2020-10-22
Oplevelsen af at få en ny hjemmeside opbygget omkring TSN-Teknik, af macAdesign har været fantastisk. Det ser så super godt ud, og fungerer bare 👍.. og så yder de fantastisk stor hjælpsomhed. Der er intet at sætte en finger på. Vi er SÅ tilfredse 👍🙂
Otto Colkær Jensen
Otto Colkær Jensen
2020-07-10
Udtalelse: “ Jeg er fået lavet en virkelig lækker hjemmeside, der virker professionelt med mange gennemtænkte funktionaliteter. Selve processen har været hurtig og meget fleksibelt. MacAdesign er meget imødekommende og handler hurtigt og kommer op med noget konkret så jeg nemmere har kunne sige hvad jeg ønskede. Og det bedste af alt var, at produktet og kvaliteten var langt over forventet i forhold til prisen. Jeg kan varmt anbefale MacAdesign. Vores hjemme side er : OM-Impact.dk.”
Jeanette Fischer Anthonsen
Jeanette Fischer Anthonsen
2020-07-03
Super dygtige og profesionelle webdesigner, som leverer et flot og færdigt produkt. 👍🖥🙂 Deres programmer bag en webshop er brugbare og lige til at gå til, uanset om man er teknisk skarp eller ej. – De skal have stor ros for at de altid er til at træffe på mail/sms/opkald, og de tager sig altid tiden til at ordre dine udfordringer. De bedste anbefalinger herfra.
Jesper Christensen
Jesper Christensen
2020-07-02
Kompetent og fleksibel. Meget hjælpsom og hurtig med rettelser. Jeg har brugt macAdesign til to hjemmesider og jeg er yderst tilfreds! Kan klart anbefales 👍🏼