Butikken er åben ved Tema Tirsdag og Tema Torsdag

Hygge butikken åbner med nyt format: Køb de udvalgte hygge-produkter i forbindelse med Tema Tirsdage og Tema Torsdage, både før, i pausen og efter eventet. Ankomst til event og butikkens åbning sker 30 min før eventets start.
Se datoer og køb billet til Tema Tirsdage og Tema Torsdage her – og få mulighed for at købe lækre produkter i hygge butikken (OBS. billetten købes gennem Ex3).

Bevidste Bæredygtige Livsstilsprodukter

Hygge butikken har produkter, der taler til den bevidste og bæredygtige livsstil.

I butikken kan du eksempelvis købe:

Plakater & Kort

Omgivelser skaber atmosfære. Med billeder og plakater fra AEART kan du udsmykke dit hjem med kunst med mening og positiv indvirkning. 

Lys & hygge

Lad levende lys bringe hygge i dit liv og nyd de dejlige stunder.

SGS certificerede rene lys – Exceptionelle lange brændetider – Astma og allergivenlige – REACH certificeret premium fødevaregodkendt paraffin – 100% bomuldsvæger fra USA – Lugtefrie – Sodprocent 0,01% – Veganske – Håndstøbte og gennemfarvede med eksklusive farver fra Tyskland

Rå og lækre tasker

Tasker i bøffellæder og ruskindweekendtasken, computertasken, shoppingnettet, toilettasken, pungen, cluthen – for lige at nævne nogle af de skønne varer. Og husk endelig også forklædet til forberedelsen af den hyggelige middag. 
Taskerne er designet i et lækkert råt tidsløst design.

og meget mere....

Køb billet til Tema Tirsdage & Tema Torsdage

og få mulighed for at shoppe bevidst udvalgte produkter i hygge-butikken

Kom til inspirationsaften og få nye perspektiver for udvikling og udvid din bevidsthed både på personligt og professionelt plan – alt sammen i en opløftende energi og med masser af grin. 

Tema Tirsdage og Tema Torsdage afholdes i samarbejde med Ex3. Køb af billetter sker på Ex3 Relation